Неділя, 05.05.2024, 06:12
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

Червенівська ЗОШ І-ІІ ступенів

Форма входу
Логин:
Пароль:
Статистика
Statistik :
Online :
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Users :
Події, свята
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода

Головна » 2017 » Листопад » 7 » Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек
22:24
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

   Шкільна бібліотека сприяє і сприятиме пропаганді здорового способу життя, прищепленню навичок гігієни, поглибленню знань про основи життєдіяльності людини.

   Здоров'я – найдорожчий скарб з усіх скарбів, що може мати людина. Людина завжди прагнула зміцнення свого здоров'я. Цього року Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек проходив під гаслом: « Здоров'я людини-вічна мрія людства». Одне із завдань шкільної бібліотеки полягає в учнів формування вмінь і навичок здорового способу життя.

   У рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек було оформлено книжкові виставки: «Здоров'я це все, а все без здоров'я-нічого», «Геть паління», « Ми здорове покоління». Тематичні папки , в яких зібрано матеріали ,що допомагають зрозуміти: здоров'я залежить не тільки від лікувально-профілактичних заходів ,а перш за все-від дбайливого ставлення до нього. «Скажи «НІ» наркотикам. Обери життя», «Цінуй здоров'я змолоду», «Природа наш дім – нам жити у нім», « Люби і знай свій рідний край». Перегляди літератури: «Азбука краси та бадьорості», «Книга – моральне світило».

   Було організовано та проведено спортивне свято: «Будьмо радісні й здорові, спритні, дужі та бадьорі». Конкурс на краще прочитану поезію на актуальну тему: «Чиста Україна – чиста Земля». Вікторину: « Щоб здоров'я міцне мати – про природу треба дбати». Виставку малюнків : «Я ціную здоровий спосіб життя».

   Підсумком Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек став вдало проведений масовий захід: «Молодь обирає здоров'я». Учні 7-х класів показали інсценізацію української народної казки: «Колобок на новий лад». А найбільш приємні враження глядачі отримали від майстер-класу з  приготування фітнес-салатів, який продемонстрували учні 4 –а класу. Активним учасникам Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек оголошено подяку.

Переглядів: 335 | Додав: kanyuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz