Понеділок, 29.04.2024, 14:55
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

Червенівська ЗОШ І-ІІ ступенів

Форма входу
Логин:
Пароль:
Статистика
Statistik :
Online :
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Users :
Події, свята
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода

Головна » 2017 » Травень » 28 » ОСТАННІЙ ДЗВОНИК В РІДНІЙ ШКОЛІ
22:50
ОСТАННІЙ ДЗВОНИК В РІДНІЙ ШКОЛІ

Почну поему про останній дзвоник.
Що в ньому? Знань важкі і пишні грона.
Що в ньому? Ми і наші поривання.
Що в ньому? Сум і музика прощання...


          Свято останнього дзвоника завжди хвилююче і неповторне. Особливо це стосується випускників, які прощаються зі статусом учнів та рідною школою назавжди. Тепер перед ними постають нові вибори, нові горизонти, нові радощі і тривоги. І, звичайно, ж іспити – державна підсумкова атестація, які триватимуть ще до середини червня.
          Зворушливим і незабутнім стало свято останнього дзвоника для 282 учнів Червенівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Щоб привітати з цим важливим у їх житті днем до школи завітали почесні гості: Бисага Інна Анатоліївна – начальник фінвідділу райдержадміністрації, Сирохман Діана Василівна – голова Зняцівської сільської ради, Горват Георгій Андрійович – районний депутат, отець Василь - настоятель сільського храму.

          В.о. директора школи В.Л. Машкара підсумував здобутки школярів і побажав випускникам впевнено йти життєвою дорогою і завжди досягати поставленої мети.
          Напутні слова побажань пролунали на адресу випускників від усіх гостей свята. Депутат районної ради Георгій Горват у своєму виступі акцентував на тому, що завершення навчального року для кожного учня - це чергова сходинка до вершини знань, лише для випускників починається новий важливий етап у житті. Побажав, щоб вони знайшли гідне місце у житті та вручив класному керівнику Васьо Т.Й. премії для кожного випускника. У свою чергу Тетяна Йосипівна від імені всіх учителів, учнів та жителів села подякувала Георгію Андрійовичу за те, що завдяки його ініціативі та благодійності в селі встановлено Поклонний Хрест, де люди осіняють себе Хресним Знаменням, вклоняючись Животворящому Хресту Господньому, відремонтовано сходи у школі, учні побували на екскурсії в замку Сент-Міклош та попросила депутата не забувати наш навчальний заклад і надалі.
          Прекрасною родзинкою став виступ вихованців старшої групи Червенівського ДНЗ, які майстерно виконали кривого танця. Дзвінкою мелодійною піснею привітала випускників учениця 5-Б класу Буглина Альбіна.
          Зворушливо звучали напутні слова Оксани Куліковської, яка виступала від батьків випускників. За доброю українською традицією батьки благословили дітей у самостійну дорогу хлібом-сіллю.
          Завершилося свято як і годиться – останнім дзвоником, який покликав наших випускників на їх останній в нашій школі урок.      Залишається сказати лиш одне: в добру путь, дорогі випускники!

 

Переглядів: 471 | Додав: kanyuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz