П`ятниця, 03.05.2024, 20:01
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

Червенівська ЗОШ І-ІІ ступенів

Форма входу
Логин:
Пароль:
Статистика
Statistik :
Online :
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Users :
Події, свята
Календарні свята та події. Спілкуємося українською
Погода

Головна » 2017 » Вересень » 21 » Міжнародний день миру
20:29
Міжнародний день миру

               Мир на землі — це затишок і тиша,  Це сміх дитячий і душі політ, Коли поет чарівні вірші пише Про незвичайний, дивовижний світ. Мир на землі — це росяні світанки, Краса і творчість, пісня у гаях. Мир на землі — це вечори і ранки Із радістю і щастям у серцях.
             «За мир в усьому світі!» – фраза, яка сьогодні для українців набула нового значення. Особливого... У сучасному світі мир – це найбільша цінність та казкова мрія. Адже нестабільність, страх та насилля – не просто лякають та знищують, а й не дають можливості розвиватися державам, народам…
             Саме тому існує цей день – Міжнародний день миру (International Day of Peace), який відзначають у всьому світі із 1982 року за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства і вогню. Привернути увагу до проблем миру на Землі - ось основна мета цього свята.
             До Міжнародного дня миру в нашій країні люди ставляться з глибокою пошаною і усвідомленням того болю, який завдає війна. До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа. В усьому світі символом миру вважається білий голуб. Зображення цього птаха використав Пабло Пікассо для емблеми Всесвітнього конгресу прибічників миру, тому символічно, що саме голуба миру виготовляли учні нашої школи на виховних годинах разом з класними керівниками. Діти власноруч виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації. На шкільному подвір’ї навчального закладу було проведено акцію «Голуб Миру». Учні створили живу фігуру Голуба Миру – одного з найбільш відомих символів цього дня. В рамках заходів з нагоди відзначення Міжнародного Дня миру в школі була проведена виставки малюнків «Мир очима дітей», виховні години, уроки Миру, мета яких – пропаганда миру і толерантності, дотримання принципів гуманності, свободи, добра і поваги. СВІТОВІ - МИР!

 

Переглядів: 422 | Додав: kanyuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Корисні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz